View Single Post
Staro 25.01.2014., 14:19   #3141
Omerta
Premium
Moj komp

Omerta's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Čekaj, prvo, dali si otvorio case nakon 45 dana ili prije 45 dana?
Drugo, pa ako već godinama kupuješ na Baji i ako imalo pratiš ovu temu, onda biš trebao znati da se njima niti malo ne smije vjerovati.
Znači, imaš određena pravila po kojima bi trebalo kupovati i postupati a sve ostalo "rekla kazala" treba ignorirati.

Mislim, toliko već pričamo o tim dizanjima case-a i ovog onog, da je to trebalo svima doći do glave.

Stvar bi trebala biti vrlo jednostavna:

1. Case se diže: cirka 42. dan od kupovine (po novome je to unutar 30 dana od zadnjeg dana procijenjenog dolaska itema)
2. Prilikom otvaranja case-a, naznači se da želiš full refund sa porukom selleru: The product did not arrive, I want a full refund. I'll give you a positive feedback and 5 stars, but only after a refund. If the product arrives after the refund, I will pay you back the full amount of the product. Respect, Robert
3. Nakon dva ili tri dana, novac dolazi na tvoj račun.

Do sada, da pokucam u drvo, tako postupam bez ikakvih problema. A nažalost, u mojih 18 mjeseci što imam eBay, imao sam recimo kakvih 10 case-a.
Bilo je svakakvih pokušaja mogućeg "muljanja" sellera, da pričekam još par dana ovo ono.. Ma ništa, fino mu kažem, daj ti meni refund a ako item dođe, šaljem novac natrag. I uvijek poslušaju..