View Single Post
Staro 25.01.2014., 12:58   #3140
Child Of Bodom
Premium
Moj komp

Child Of Bodom's Avatar

Datum registracije: Jan 2010
Da vas pitam vezano za jednu vrlo neugodnu prijevaru koju sam nedavno doživio na ebayu od jednog sellera.

Prije nešto više od 2mj sam naručio item u sića vrijednosti 5.38$ (trzalice za gitaru),dakle no big deal.

Nakon nekih 45dana itema nema, otvorim case i pitam ga dal će mi dati refund jer mi resend ne odgovara više. Odgovor je bio ljubazan, veli lik uljudno :

Seller's message:
"dear friend my boss had promise refund the money back to u as u can know refund the money back to u with the case opened is bad for my account u help me to close the case for me and give me good feedback with 5 stars for me and i do the refund to u i really need your help thanks a lot i am the honest seller u can believe me i am here waiting for your good news "

Ok, ja shvatim to zdravo za gotovo. Povjerujem mu. Zatvorim case i dam mu OK rating.

Par dana nako toga, lik ništa ne javlja za refund, šaljem mu poruke,al me "ignorira" tj na svaku moju poruku dolazi njegov odgovor o odsutnosti.

Shvatio sam danas da je stavil neku zabranu na moj account tako da ne mogu više kupit ni jedan njegov item. (a mislio sam možda uzet neku sitnicu i onda mu u feedback samljeti sve ono o prijevari itd )

Dakle,sad je prekasno za bilo kaj, ili? jel mogu kaj napravit bar da ebayu javim za tu bezobraznu prijevaru? nije tolko stvar u tih 5baksa nego ono..pitanje principa i to da lik radi majmuna od mene (i možda još od puno drugih kupaca)

Već godinama kupujem na ebayu,imal sam par slučajeva otvaranja case.ova i refunda ali nikad sličnih problema.
Child Of Bodom je offline   Reply With Quote