Tema: Automobili
View Single Post
Staro 24.01.2014., 23:28   #9531
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor IcyTexx Pregled postova
Meni što više gripa gume imaju to mi je lakše radit veće i ljepše slideove...
Reko sam da ću zamijenit stare Michelin Alpin A3 ove godine, al kako su bile visoke temperature bilo mi je zao uništavat nove, a ovaj snijeg nije dovoljno ozbiljan da ih zamijenim makar se skliže. Na bljuzgi su pristojne, na snijegu su koše kad ostare... Znam da znaš kakve su jer si ih i ti imao. Prve tri sezone su super, a kasnije jad. Na kiši i mokrome su isto tako pristojne.
Ja ocu fino u krug, bocno sa 4x4 ali nema 300ks a nema ni leda ispod snijega pa ga raskopa i dode do asfalta pa je gotovo. Treba se to sve fino malo zaledit pa bu ok. Velesajam je fora, nema nikog i neociscen je. Idem tam na trening pa s kasnije mogu malo probat zabavljat.
U Zg je jedino na mostovima malo kriticino jer se pocelo ledit pa auti poskakuju na brzini. Ostalo se moze vozit sa 5,6 banki bez problema i stat pristojno. Nema razloga za dve banke i za skoro dva sata Zagrebackoj od Jankomira do Drziceve. Zenska stoji na cesti i cisti snijeg s auta, nemres vjerovat. Za ove guzve nisu ni malo krive gradske sluzbe ili Bandic, ove koje su bile u spici. Nesigurnost, neiskustvo, neznanje i tu i tamo ko sa ljetnim gumama. Ja stalno gledam kad sam u prilici ko ima ili ko nema i tesko je nac auto na ljetnima kolko god nevjerojatno zvuci.
MAGARAC je offline   Reply With Quote