Citiraj:
Autor IvanVk
Svaka čast, cijenim ljude entuzijaste koji rade konkretno a ne samo da "pričaju priču".
Šteta da nisi probao progeCAD pa postavio iskustvo, i on je Trial 30 dana.
Mislim da si malo pretjerao sa postotkom u globalu. No mišljenja sam da to nije ni važno prosječnom korisniku CAD programa. Njemu je važno da program radi ono što on treba i da zna za čega koja naredba služi tako da može svoje zadatke izvršavati prema zadanom cilju. Naravno da bi bilo poželjno da to zna ali ne i nužno.
Administratorima je važno da znaju što je Lisp (kao i programerima) jer oni taj Lisp trebaju instalirati ili isprogramirati.
|
Kao što sam rekao, u firmi imamo jednu licencu 2011 kupljenu na moj nagovor. Nije se pokazala kao dobra kupnja, jer kolega koji je radio na progecad-u vratija se na ACAD LT 2006.
Ja nisam radija sa progecad-om pa to nisu moji dojmovi.
Večeras kad stavim dite spavat instalirat ću progecad, probat ću ta 3 lispa koji su mi bitni.
Citiraj:
Autor blank...
Nisam, evo još malo pa će biti 10 godina u struci, 3 firme i lepeza suradnika. Nitko nije čuo za lisp dok im nisam objasnio što je. Znači, govorim o ljudima u živo, ne na netu 
|
Ma ništa čudno, moje kolege koji nisu baš neki računalni entuzijasti o LISP-u nemaju pojma (pogotovo ljudi koji koriste LT i uopće nemaju mogućnost učitavanja lispa ili netloadanja fileova). Nije im nikad triba.