View Single Post
Staro 21.01.2014., 09:39   #472
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor E-mil Pregled postova
Odakle ti taj điđi UD3P?
Sa kojeg kamiona je to ispalo?
Long story ukratko, dobio sam ju kao neispravnu, ne bootajuću, pištajuću na kojoj je sve isprobano što se može isprobati da opet proradi, ali ne radi.

Stajala je tako kod mene godinu i pol dana dok nisam krenuo čistiti i bacati to smeće i rekoh, ajd da vidim jel ploča radi. Izvadio bateriju, stavio jedan keks RAM-a nekog običnog zelenog i proradilo. 9/10 puta bootala normalno, 10. put kenjkala, reset na gumb i opet 9/10 normalno. Nakon feniranja ženinim fenom, i taj kvar je otklonjen Sve u svemu, dobra ploča za 0 kn, sa full bundletom... samo kaj je Điđibajt

Uglavnom, Xeon E5440 E0 na njoj bi morao ići na 4 GHz (475 x 8,5), a svakako ću probati nafrljiti 500MHz FSB-a, budući imam i RAM koji to može pratiti. No, kako stvari stoje, to nebude prije ljeta jer mi fali krucijalni dio za taj zahvat - neko normalno kvalitetnije napajanje. Nisam siguran koliko bi MS 400W izdržao tako nešto i koliko dugo Čak mi nije do toga oće li ili neće napajanje prdnuti, nego da ako/kad prdne ne potegne Xeona i ploču sa sobom. A sada nemam u planu kupovati napajanje, a bome niti raskapati glavnu konfu i vadit Sisu za taj test.

Ali zato uparivanje ASSRockice G31M i Xeonca E5410 E0 2,33GHz će biti možda izvedeno i do kraja tjedna na napajanju od 300W
Brko je offline   Reply With Quote