Danas, dok nisam bio doma, zvao je govorni automat da je smetnja otklonjena(iako je dogovoreno da će me nazvati na mobitel). Nazvao sam opet podršku i saznao da moj slučaj riješen tako što mi je brzina spuštena na 7.6. Znači nije riječ o automatskom spuštanju brzine već o hotimičnom. Naime, udaljenost od centrale ne dopušta full 10 Mbs brzine.
Čovjek bi nešta i rekao da linija nije uredno istestirana prije sklapanja ugovora(budući da je max izmjerena propusnost 18Mbs ponuđen mi je i MAXtv), a uredno je radila na 12.2 Mbps 2.5 mjeseca o čemu svjedoči i nekoliko screen capture-a uhvaćenih kroz period dok je sve šimalo.
Operaterka na supportu mi je čak ponudila da pređem na 4Mb da budem siguran kako linija neće pucati!? Dakle od svih mogućih načina rješavanja problema izabrana je ona gdje T-Com ima najmanje posla, a ja najveću štetu. Ponovo sam prijavio kvar i čekam da me netko kontaktira. Dakle ništa od novog modema, eventualnog dolsaka tehničara kući i sl. Još jedan primjer koji ide u prilog onima koji pljuju po T-Comu.