Evo da javim kako je prošlo s reklamacijom...
U petak su mi poslali mail da mi uvažavaju povrat novca...naravno preko telefonskog razgovora nudili su i mogućnost uzimanja bilo koje druge komponente za navedeni iznos ili čak skuplju komponentu uz nadoplatu. Ljubaznost na visokoj razini...javili su se na telefon svaki puta kad sam zvao...na mailove zaista brzo odgovaraju...što se toga tiče čista petica !
Samo mi je malo čudno što su inzistirali da ih nazove prijašnji kupac komponente te da potvrdi da sam ja vlasnik napajanja i da je original račun kod mene...hm...razlog su naveli radi sigurnosti...ne kužim ali ajde nek bude tako. Nije mi bio toliki problem naći prijašnjeg vlasnika jer je na računu njegovo ime te adresa,ali mi je bio problem zahebavati čovjeka da im se javi i da potvrdu. Pitam se što bi se desilo da ga nisam uspio kontaktirati...npr on je meni postavio pitanje što bi se desilo da ja nisam više živ? Kako bih onda ostvario garanciju ? Ovo zaista nema smisla...pa nije napajanje jabuka da se krade sa susjedova stabla.
Uglavnom odobren mi je povrat novca i rekli su mi da će taj dio odraditi knjigovodstvo. Koliko dugo bi trebao čekati na povrat? Jel možda već imao netko sličnog iskustva ?