View Single Post
Staro 16.01.2014., 23:26   #13098
TheEmpress
Premium
Moj komp

TheEmpress's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Ko mu da ocjenu od 7,2
Osrednji film sa mnogo i ne tako skrivene propagande
Kaj, baš je dobar film. Emma Stone je zakon, to je moj girl crush. I ona sisata iz 2 broke girls serije. xD

Wolf of Wall Street još nisam gledala, to i The Great Gatsby su na programu ovaj vikend.

Zadnje sam gledala The Butler i 12 Years A Slave. Butler mi je bolji, a 12 years mi nije sjeo, ne znam, malo mi je naporan za gledat. Ali dobar film svejedno.

Danas sam Last Vegas pogledala, odličan mi je, definitivno preporuka.

Odd Thomas sam gledala neki dan, dobar, ali knjiga mi je bolja, puno su skratili film.

Austenland - eh, tipična romantična komedija/drama, šta ja znam, ni vrit ni mimo.

The Lone Ranger - nije mi sam film tolko dobar koliko mi je Depp s onom ptičurinom na glavi genijalan. xD Nije jedan od njegovih najboljih filmova, al svejedno dobar za pogledat.-->
Citiraj:
Autor MIK Pregled postova
Easy A --> Ko mu da ocjenu od 7,2
Osrednji film sa mnogo i ne tako skrivene propagande
Kaj, baš je dobar film. Emma Stone je zakon, to je moj girl crush. I ona sisata iz 2 broke girls serije. xD

Wolf of Wall Street još nisam gledala, to i The Great Gatsby su na programu ovaj vikend.

Zadnje sam gledala The Butler i 12 Years A Slave. Butler mi je bolji, a 12 years mi nije sjeo, ne znam, malo mi je naporan za gledat. Ali dobar film svejedno.

Danas sam Last Vegas pogledala, odličan mi je, definitivno preporuka.

Odd Thomas sam gledala neki dan, dobar, ali knjiga mi je bolja, puno su skratili film.

Austenland - eh, tipična romantična komedija/drama, šta ja znam, ni vrit ni mimo.

The Lone Ranger - nije mi sam film tolko dobar koliko mi je Depp s onom ptičurinom na glavi genijalan. xD Nije jedan od njegovih najboljih filmova, al svejedno dobar za pogledat.