Tema
:
ATI Radeon HD 4870 X2
View Single Post
16.01.2014., 21:36
#
949
dejanbinladen
konjpjukter
Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor
SaboVZ
Ej ekipo , eto dosla mi je doticna ( 4870 x2 ) Sapphire prerada ! Sta da vam kazem proso sam cijeli grad u nabavci 2xMolex na 8 pin PCIE kabel za veliku mamu (cak sam i od jada i pekare proso ) Naime kad sam doso doma sav raskuren lud zivcan jer sam nakraju kupio ga za 10 kn na crno -.-
onda sam sve lijepo prispojil ( ATX P4 "500w" mrak napajanje ) upalio ja komp drajvere jedva jedvice pogodio da radi kako treba i onda nakon nekog vremena kad sam vidio da je stabilna i temp 28°C ugodno sam bio iznenađen
e i onda sam ja upalio cinebench 11,5 iii pssss kaboom. bum flas booom
skadilo se ko onaj dim u Vatikanu kad proglasavaju papu
Prokleo sve zive mrtve i onog tko je deklarirao to napajanje
Nego znam da ta grafulja potegne i do 400w u full loadu i ja sam isto bio talent to ici sprobavati na tom napajanju , al sad mi drugo ne preostaje nego kupiti novo ! Zanima me koje bi mi bilo najidealnije napajanje ( imam jos i phenoma koji radi na 125w i jos pun k toga ) nego dal bi corsair 550w ili xfx ( seasonic ) 550w bilo dovoljno za tu graficku i za buduce dane koji dolaze ? hvala
sjecam se da je na bequiet 530w jedva radila u 2d dok pri ulasku u 3d komp se ugasio, mislim da napjanje cak bilo 80+ sa poprilicno ampera na 12v railu
dejanbinladen
Vidi profil
Pronađi još poruka od dejanbinladen
Moj komp