ja meraka danas,
3 mušketira, o'š uspon o'š spust. Pošto se Mic naganjo uzbrdo, išli smo i mi kolko smo mogli i tako smo gore dogurali za cca 1h10min (+-5min), a dole N4Speed i to NN. Vozili smo 18-20, nemam brzinomjera ali po prvi puta mi se dogodilo da pedalam nizbrdo i da par puta u prazno zavrtim u zadnjoj brzini, tako je gripozna, eXtra. U jednom trenu obiđem Vekija da se ubacim u kadar heroja3 i tako malko se igram i pljas, više teatralno radi kadra

. Posle se opet vraćam na svoje zadnje mjesto i ganjam zečeve

.
opel malko o 5tenkama (ispada k'o da ću postat zastupnik u selu): nakon fure osjetio sam kad uporedim sa vožnjom na spd kako sam znao osjetit zglobove na nogama, a sada toga nema, pogotovo nakon prolaska kanala 20etke. Velim ja to raji, kad oni objasne: em je veća površina pedale na koju se raspoređuje sve to, em đon patike...a kad si na spd praktički imaš manju dodirnu površinu željeza na željezo...tako nekako, uglavnom još jedna reklama.
Danas sam skonto da sam par čepova gumenih na stražnjoj strani patike pojeo tako što sam nestručno držao patike na pedalama pa mi peta strugala o zadnji trokut, em mi trokut ima tragove gume (estetika), em pojeo izdanke gumene (oni koji su kao mamuze). Uglavnom: vožnja za vožnjom level-up i to bar 17% sa patikama, e da pojeo sam i one nove zemljane stepke danas
2 Borko: dali ti paše kasnije malko Sljeme (okolo 12-13h)? kiša ujutro...
vele
EDIT: navalilo se jedno drvo popreko taHman prije stepki zemljanih pa opet valja sjašit pa uzjašit...