View Single Post
Staro 14.01.2014., 13:15   #338
herion
Premium

Datum registracije: Jun 2007
U stvari ne znam. Negdje oko Božića mi je S/N pao na 5-6 sa dotadašnjih 8-9 dB. Budući da iz osobnog iskustva znam da tu počinju problemi nazvao sam T-Com. Bio sam na slobodnim i radio od doma pa si nisam htio dopustiti da počnem raditi, a linija pukne. Oni su tamo skužili da mi je linija preko noći pucala nekoliko puta.

Jedna od prvih stvari koju su tražili je bila da na gumb resetiram router na tvorničke postavke što sam i učinio. Interesantno da su tom prilikom sačuvane sve kustomizacije koje sam radio tipa dynamic DNS, port forwarding, 3 i 4 port su bridžane na kućnu mrežu, a ne VOIP itd. Onda su oni pušali sejvane postavke. Nekako mi se čini da router možda i nije tvornički resetiran jer ne vjerujem da su sve moje kastomizacije sejvane kod njih na serveru već samo inicijalno stanje.

Uglavnom poslije njihove intervencije sve se vratilo na 8-9 dB. Kad mi se to prvi put dogodiio "DNS problem" nije bilo problema sa S/N, kao ni drugi put. Međutim jučer je to bilo udruženo sa
S/N 5-6dB.
Nakon restarta i dalje je S/N ispod 6 dB, ali sve radi.

Svakako ću ih kontaktirati, ali želim prije toga biti što pametniji pa ovdje pitam za iskustva.

Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 14.01.2014. u 15:51.
herion je offline   Reply With Quote