View Single Post
Staro 14.01.2014., 08:56   #332
herion
Premium

Datum registracije: Jun 2007
Nakon gotovo dva i pol mjeseca savršenog rada počeli su problemi sa ovim ruterom. Nakon određenog vremena, a to je zadnji put bilo manje od 24 sata nakon gašenja i paljenja uređaja, ne mogu stvoriti nove konekcije. Prvo se primijeti po tome što DNS prestane raditi.Ne ide ni ako pokušam dohvatiti web site preko IP adrese. Jedino što radi je ping na IP adresu što opet ne ide preko TCP/IP već ICMP-a. Dakle ne stvaraju se nove IP konekcije-niti UDP, niti TCP.

U isto vrijeme imam otvoren tunel prema prijatelju i klinac se igra. Sve konekcije uspostavljene ranije savršeno rade. Zauzeće procesora na routeru je ispod 50%, memorije ima dovoljno. Nakon reboota nisu pokretani nikakvi torrenti i računala su rabljena čak daleko manje nego obično. Ovo mi se dogodilo tri puta unazad 15 dana i riješeno je rebootom. Međutim brine me to što je interval pojave greške sve manji i manji-ovaj put cca 19 sati.

Da li netko ima slične probleme? S obzirom da je do sada radio više od mjesec dana u komadu, korišteni su torrenti i sva ostala čuda sa ukupno 3 računala, jednog tableta i mobitela istovremeno može li se posumnjati da router jednostavno odlazi u vječna lovišta? Da se radi o bug-u ovo bi se manifestiralo već ranije i to osobito dok je router bio daleko više opterećen.
herion je offline   Reply With Quote