Citiraj:
Autor estugarda
Pretpostavljam da je to retoričko pitanje. 
Moram priznati da se ne sjećam tog fičra. Manual kaže:
Koja je točno bila praktična primjena toga? Mislim očito zumiranje, ali kakvu je prednost takav način imao u odnosu na recimo scroll-wheel zoom unutar aplikacije?
|
Zato sto si imao hardverski interpolirani 4x zoom, koji bi sada bio posebno koristan kod nekih pixel based igrarija u razno raznim grafickim i inim editorima, obzirom da nisi morao raditi mikroskopske pomake misa da bi napravio mikroskopske razlike u radu.
Sto da ti pricam, to ti je ko pajdo, dok ga ne drknes u venu, ne znas zasto je tako dobar i ima bezbroj followera!
Citiraj:
Vjerujem ti na riječ. Moram priznati da nisam nikad imao prilike raditi na takvima, a tada se još to nije tak lako moglo proučiti online. S obzirom da su u to vrijeme kad sam ja osjetio potrebu za kvalitetnim prikazima već dolazili LCD-i, proučavanje sam usmjerio prema tome...
|
I dalje nekako, potpuno pristrano i neobjektivno, imam osjecaj da na savrsenom CRT-u slika daje toplinu, punocu i osjecaj cjelovitosti.
OK, serem, al svejedno, lijepo je bilo biti dio tog svijeta.
@Calypso - nije skurena, samo ne radi jedan VSA-100 chip... Jer si ti drko s lemilicom ili neki kurac, naravno.