View Single Post
Staro 12.01.2014., 02:33   #216
Bishop
Premium

Datum registracije: Oct 2008
U witcheru su bugovi ispeglani ekstremno s ehnhanced edition verzijom (besplatna nadogradnja ako imas originalnu verziju, a ako kupujes novi, mozes kupit samo EE) i jedinica i dvojka, tak da o bugovima ne brini nimalo.

Fallout 3 nisam igrao, a ako drug Brko vidi da nisi odigrao stalkera, izvrstan je, al da, puno vremena uzme.
Bojim se da ti se walking dead nece svidjet, mislim, da ima izbora al to je u 90 posto slucaja oces dat da rikne ovaj ili onaj lik. Puno vise mi se dopada novi telltaleov serijal Wolf among us, al tu smo vec daleko zabrazdili u druge zanrove.

Ako si zeljan dobre price i necega drugacijega, preporucam jednu malo stariju igru, Fahrenheit (negdje se zove i indigo prophecy), tesko ju je smjestiti u neki zanr, al eto, probaj (neka te zastarijela grafika ne odvrati).

EEEE, sjetio sam se jos jedne fantasticne al isto malo starije igre, Vampire the Masquerade - Bloodlines, nakon sto su je spechirali, genijalna igra, dugo nisam, a mozda dugo ni necu tako dobar rpg odigrati s tim settingom