View Single Post
Staro 12.01.2014., 02:18   #215
d^_^b
Premium
Moj komp

d^_^b's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor Bishop Pregled postova
Joooj, ja sam isto prije par dana zavrsio s mass effect trilogijom, totalno sam se nabrijao na likove i pricu i sve, iako, ima hrpu cheesy trenutaka, blesavih dijaloga, blesavih mehanika igranja, al nekak te igra uvuce (2 najbolji) i da, igrao sam s fem shepom, po meni, masu puta bolje iskustvo (mada je bilo totalno weird barit garrusa)

ok, on topic, probaj dragon age, al samo jedinicu i dlc-ove, 2 je totalno razocaranje, za slicno iskustvo ali u medieval fantasy settingu. Ako zelis nesto u drugom smjeru, sveg srca ti preporucam witchera, i 1 i 2 imaju svoj sarm i dobri su na svoj nacin, a najjaca strana im je prica i odluke.

E da, ako nisi nikada probao, Gothic mi je jos uvijek najbolji rpg serijal ikad (osim 4, to je druga prica) zbog jako kvalitetnih rpg elemenata i osjecaja istrazivanja i immersiona (ne znam hrv izraz, eto ti internet generacije, trebao sam citat lektiru kad je bilo vrijeme...)

Naravno, tu je i skyrim (oblivion slobodno preskoci). Slab je na frontu price, odluka, ali je nenadj***v sto se tice moddanja, i kolicina modova je uber, pa mozes puno stvari prilagoditi preferencama.
Da, igra ima svoj sarm, pored svih mana, uzivao sam za ove novogodisnje praznike. Cijelu trilogiju sam uhvatio za ispod 15€ i jedino sto me zivcira jesu DLC-ovi. Da bih odigrao sve, morao bih skoro dici kredit. Jbt, skoro svaki DLC koji se placa je skuplji od same igre.

Sto se romansi tice, i ja sam igrao sa zenkom i cekao sam lezbijsku vezu, iskreno, ne bih volio da bio mi bilo gura svoj ljudski ili alienski penis u ratnog heroja Vanguard tokom cijele igre, bilo je zabavno, pogotovo na trojci jer nakon par sati uigravanja nisam imao potrebu da ispalim metak jer sam sve, ali sve protivnike skidao biotikom - na insanityu samo sam se sa posljednjom borbom namucio.

Ghotic sam planirao ostaviti za ljeto

Dragon age sam odigrao. Oko Witchera se dvoumim, cuo sam da ima masu bugova. TES sam igrao od trojke

Razmisljam se o Fallout 3. Da li nudi odluke i pricu koji bi me zadovoljili? Ili mozda Stalker, bojim se da bi mi on oduzeo previse vremena.
Je li netko igrao The Walking Dead? Nisam fan zombi tema, cak ih i mrzim donekle, ali vidim da ga hvale ponajvise zbog odluka koje donose prevagu i price.

d^_^b je offline   Reply With Quote