Joooj, ja sam isto prije par dana zavrsio s mass effect trilogijom, totalno sam se nabrijao na likove i pricu i sve, iako, ima hrpu cheesy trenutaka, blesavih dijaloga, blesavih mehanika igranja, al nekak te igra uvuce (2 najbolji) i da, igrao sam s fem shepom, po meni, masu puta bolje iskustvo (mada je bilo totalno weird barit garrusa

)
ok, on topic, probaj dragon age, al samo jedinicu i dlc-ove, 2 je totalno razocaranje, za slicno iskustvo ali u medieval fantasy settingu. Ako zelis nesto u drugom smjeru, sveg srca ti preporucam witchera, i 1 i 2 imaju svoj sarm i dobri su na svoj nacin, a najjaca strana im je prica i odluke.
E da, ako nisi nikada probao, Gothic mi je jos uvijek najbolji rpg serijal ikad (osim 4, to je druga prica) zbog jako kvalitetnih rpg elemenata i osjecaja istrazivanja i immersiona (ne znam hrv izraz, eto ti internet generacije, trebao sam citat lektiru kad je bilo vrijeme...)
Naravno, tu je i skyrim (oblivion slobodno preskoci). Slab je na frontu price, odluka, ali je nenadj***v sto se tice moddanja, i kolicina modova je uber, pa mozes puno stvari prilagoditi preferencama.