Tema: Automobili
View Single Post
Staro 09.01.2014., 20:06   #9416
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Old Iggy Pregled postova
Nema nikakvog hejta, samo mi nisu ništa posebno, dapače.

Šo sam vozio? Uffff... Od 2002 kabrija do M6. Popis svih modela i tipova ima jedno 25 - 30 komada. Od toga cca 50 - 60% službeni (i to uredni službeni, ne gaženi).
Što sam vozio duže vrijeme (bar 50.000 km) - dvije trice, jednu peticu, jedno iksića trojku.
Niti jedan jedini mi ne opravdava cifru za novog, kao što mi sve manje predstavlja užitak u vožnji.
Sad mi je sve jasno. Tak sam i mislio. Hvala.
A što se tiče cifre novog i ostalog, to je opet stvar osobne percepcije, ukusa i mogućnosti. Od frenda starom je bilo sasvim normalno dati za a3 tdi-a 33.000€, dok je drugi za istu lovu kupio također ganc novog 318d na akciji sa solidnom opremom. Ne moram napisat što mislim o prvom, no kako rekoh, gore, svakom nešto paše.
Ja ne mogu podijelit tvoje mišljenje o bmw-u jer sam ih privatno imao 10ak, a u tuđih sam se najmanje 100 vozio u mnogo navrata i na različite destinacije, i nemam niti jedno jedino negativno iskustvo na cijelom tom uzorku automobila i vlasnika istih.