Tema: Automobili
View Single Post
Staro 09.01.2014., 19:46   #9410
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Dottore Pregled postova
Ou šit, bile su na 16 ici. Minimalno 215/45 R16. Znam ih jer je frend imao na GTI.

A Conti sportcontact 3?
Opet ti ne čitaš što se piše i traži.
Kakav h..... sportcontact, to je opet SPORTSKA guma....
Ajd please da ne pišem peti put jedno te isto, PROČITAJ sve postove u vezi gume, upita i objašnjenja....

Citiraj:
Autor Old Iggy Pregled postova
"Malo" preuveličavaš BMW iz meni nepoznatog razloga.
Na njima nisu problemi ništa posebno rjeđi nego na drugim vozilima, dapače, u zadnjih 15-ak godina se sve češće neugodno iznenađujem raznim detaljima.
A uzimati ovakvo što je stvarno mačak u vreći - možda prođe još koju stotinu, možda sutra crkne na cesti.
Nikad ti meni nisi odgovorio na davno postavljeno pitanje, a to je koje bmw-e si vozio, kako i koliko (nove ganc, samo ti ili još n ljudi, službene/privatne, linija, motor, izvedba, itd.)?
Da pokušam dokučiti otkud toliki hejt.
Pogotovo jer smo se jednom dotakli E60 linije di ama baš nitko od mojih prijatelja i rodbine sa istim, a ima ih, nema ama baš nikakvih problema. Redom je u igri 3.0d, u raznim izvedenicama (od 2004.e pa i do jednog nove linije iz 2010e, nekoliko običnih 3.0d te jedan biturbo 3.0d aka 535d). Ista iskustva su i sa 318d i 320d i e46 i e90, također nekoliko komada.
Najsvjetliji primjer je već ranije navedeni gospodin, čiji 530d sad broji preko 800.000km, na kojem je JEDINI izvanredni kvar bila turbina prije 2g. Jedini vlasnik i jedini vozač dotičnog, auto je na autocesti 90% vremena.
Tako da ono, please navedi te 'neugodne' probleme i navedi aute s tim problemima i uvjete korištenja jer me to živo zanima pošto imam totalno suprotna vlastita iskustva te iskustva ljudi s kojima sam počesto a imaju takve automobile.
Hvala.