Citiraj:
Autor Burko
jos, referiralo se samo na ovo sto je covjek rekao za polovno VS novo, plus novo kad je vec povucena paralela prema hyundaiju koji ce zavrsiti na otpadu. i dovoljno mi govori da si se uhvatio kvotati mene, dok se (ocito, jerbo se kvotas covjeka) slazes sa napisanim za BMWa sa 300k km, da je bolji od nekog novog automobila. ili? 
|
To ti je opet od čovjeka do čovjeka. Neko će uzet polovan auto a netko će samo novi. Ti ne bi u golfa ni mrtav dok bi netko baš samo njega. Nekom je alfa rasna pila, dok je drugima sinonim za pokvaren auto.
Ja bih isto radije uzeo par godina star auto nego novu daciu. Što se tiče baš tog bmw-a, to mi je rijetko ružan auto i ne bih ga uzeo ni novog. Plus što ne bih uzeo ni jedan auto koji ima iza sebe 300k km. Dok Ivan recimo bi. I što na to reć? Ništa. Njegova volja, njegove pare, zabole me kako ih troši, pa sam si ih je zaradio.
Citiraj:
Autor Old Iggy
Koincidencija - ja sam godina vozio "švabe" (VW grupacija / BMW)i nikad ih više privatno ne bi uzeo, iz raznih razloga. S druge strane, sad sam na Hyundaiju i nije nešto posebno, ali je jako korektno vozilo. Price / performance znatno iznad odgovarajućih nijemaca, nešto ispod nekih francuza.
|
Ja sam vozio sve i svašta, od stojke, opela, renaulta, peugeota, mazde i vw-a. Dakle nisam isključiv. I moj price/performance izgleda ovako:
1. vw
2. renault
3. mazda
4. opel
5. pežo
6. zastava
Što opet ništa ne znači. Moja iskustva s lagunom su drastično drugačija od iskustva mog prijatelja s istom lagunom. On se je nije mogao napljuvat te je bio sretan ko malo dijete kad je se riješio. To ti je ono, što ti vrijedi da se od tisuću toyota kvare samo, neznam, tri, ako si ti vlasnik jedne od te tri.