Citiraj:
Autor fanATIk
Hahaha, pa ti si hejter švaba, pogotovo vw-a. Jesi vozio kojeg godinu dvije? S jedne strane si uvijek spreman posrat tu marku al se o tvom hjundaču mora samo najljepše. Mda...
|
gle. necu ulaziti opet u raspravu, ja sam rekao zasto ne volim njemce, pogotovo nesto sto kosta X para, a za te pare ne dobivam nista vise nego od necega sto kosta X i % manje od X. ok? tice se najvise VW i
odredeno golfa, nista vise i nista manje. jesam li ga imao? -ne. jesam li se vozio i ima li u obitelji osoba koje ga imaju, konkretno VW? -da. EOD, ja ga nebi kupio. ponavljam - golfa.
plus, ja nisam nigdje rekao da je bilo koji auto smece, da ce stati i zavrsiti na otpadu i ostale proljeve. nemam niti ja samo hvalospjeve o hyundaiju, pogotovo sto se tice interijera i to sam napisao jasno. ali naravno, to imas ljubav nekako preokrenuti i moj "hjundač"

, samo najljepse, tric trac..........
jos, referiralo se samo na ovo sto je covjek rekao za polovno VS novo, plus novo kad je vec povucena paralela prema hyundaiju koji ce zavrsiti na otpadu. i dovoljno mi govori da si se uhvatio kvotati mene, dok se (ocito, jerbo se kvotas covjeka) slazes sa napisanim za BMWa sa 300k km, da je bolji od nekog novog automobila. ili?