Tema: Automobili
View Single Post
Staro 08.01.2014., 21:55   #9365
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
Y ne može bit minimalno, nego maximalna oznaka za max brzinu gume u toj dimenziju A znam i da ti meca nije niti blizu tih 300km/h koliki je vmax Y gume, niti je to dimenzija za takve brzine
A to su sve redom sport only gume, kojima je eto baš inače mana da se brže troše nego neka Turanza i slične višenamjenske gume...
U toj dimenziji i ako želiš dobru allround gumu i da normalno traje, uzmi ili continental premium contact ili bridgestone turanzu. A ako te peru sport modeli, koji god da uzmeš, neće ti potrajat, mada, to zaboravih prvo spomenut, 10.000km je prepremalo, to ili su gume koje su stajale dugo negdje na skladištu pa je smjesa ostarila (sasvim normalna pojava kod nas) ili ti odjednom voziš grobnik svaki vikend
A vidim, znači odero me i prevario
Iskreno, nisam se ni raspitivao, rekao mi je da je ovo guma do 250km/h i da je malo sportskija i jbga.
Uopće mi ne treba sportska guma.

Sad gledam te indexe i izgleda da mi treba "V" oznaka, a težina ostaje na 91.
Ne znam jedino šta je s onim ostalim karakteristikama, tipa treadwear, itd.
Meni je to na ovoj sve AAA+++, kaže mi prijatelj da je to totalno nepotrebno i da je to guma za toplije krajeve, da se zato brzo potrošila.

Citiraj:
Autor ozren Pregled postova
Dunlop Sport Maxx RT su se nama na Eveku pokazale izvrsnim - preživjele oko 20k uključujući Željavu, dva Grobnika i jedan Pannoniaring, i još im ostalo nešto malo mesa. Imali prije njih Sport Maxx 600 i te su otišle isto za oko 10, prednje pogotovo.
Moje su isto RT, nakon 10.000km su milimetar od "čepova". Nije mi jasno. Ne vozim brzo...

Citiraj:
Autor New One Pregled postova
Vidi potenzu adrenalin re-002 dal ti zadovoljava kriterije.
Ovo je nekakva sportska guma za ulične trkače, ne hvala
Neo-ST je offline   Reply With Quote