Muzičari su ovdje da platim kartu za koncert ili kaj već i da uživam u dobroj glazbi. Koncert mora biti profesionalno odrađen. Isto tako za film očekujem da bude dobra gluma, scenarij... i sve što ide uz to.
Tko mi glumi i kakva je osoba, te tko mi pjeva i kakva je osoba me apsolutno ne zanima. Da tražim bliže 30-ima nego 20-ima uzore u pop ikonama (jer ako si poznat onda si pop ikona bio ti lemmy iz motorheada ili britney spears) mislim da bi se radje tukao po glavi.
Od bogatih ljudi očekujem da rade nešto korisno od svojih novaca, koje su na kraju zaradili velikom većinom od "najmanjih". Lijepo mi je vidjeti što Bill Gates radi sa svojim novcima, ali da ću se zamarati i recimo ne imati Windowse jer sigurno ću pronaći neku temu sa kojom se ne slažem, neću. Možeš psovati židovsku nešto, opet ću voliti dobre filmove od Gibsona, možeš biti zadrti scijentolog (Travolta, Cruise...) i idiot opet ću uživati u svemu kvalitetnom jer ne gledam glumca nego lika u filmu.
Isto tako me ne zanimaju komentari nekih. "Ja ga ne podnosim, bla bla". Tema su filmovi, jer većina glumaca koje se tu spominje sa vremena na vrijeme u tom kontekstu ima obično barem nekoliko odličnih i/ili vrhunskih uloga. To kaj se tebi ne sviđa, apsolutno irelevantno.
Citiraj:
Autor syss
oblivion mi ispao takvo iznenađenje da sam se uplašio
stvarno sam očekivao crap totalni, kad ono... dobar film.
|
Šteta, mogao je biti genijalan film, ali eto. Samo je okej. Imao je prostora za rast, ali ga nije iskoristio. Što se sve može sa sličnim "kartama" napraviti, a sa puno manje "terena" je dobar primjer
http://www.imdb.com/title/tt1182345/reference