View Single Post
Staro 24.07.2005., 15:45   #13
JC Denton
dr. sc. tech. dipl. ing.
Moj komp

JC Denton's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Citiraj:
Originally posted by IceFisherman
kaj se tice procesora ... nek ga overklokira kolko ide .. evo moj bez beda radi na 2.6 ( mhz manje ili više ) ... do sad su mi radile sve igrice normalno osim dooma III ( za kojeg me ni ni briga ) i SPlinter cella pandora tomorow ( to mi je več žal kaj mi ne dela ) .. ali uglavnom sve ostalo dela tak da on nebi smel imati problema s tim procom i nekakvom novijom grafuljom
Ma mene ne brine toliko proc PIV 1.8, jer je on u osnovi dovoljno jak za bilo koju novu igru jer ove nisu bas toliko gladne procesorske snage koliko GPU snage. Ono sto mene brine je sta je ovdje prica o SD RAM-u, a ploce sa SDRAMom za PIV su jad jadova i rusi preformanse procesora 20-40%. Barem koliko se ja sjecam po onom sto je kruzilo po netu. To je ono sto brine. Zbog takve ploce ne moze izvuc ni maksimum iz ovog proca. A ako je DDR ploca onda nema bada, samo nek pikne grafu i jos RAMa. A ako je pak RDRAM ploca...e onda bu se najebal da nadje ram, jednostavnije mu je kupit polovnu plocu za DDR

A tebi je trokirao DOOM3 i nije ti radio SplinterCell2 (to je drugi dio, right? ) upravo zbog graficke koju imas u stroju. Jer ako rade normalno na stroju sa Athlonom 1600+ i Radeonu8500 (doduse na dosta niskim detaljima), onda definitivno problem nije procesor.
JC Denton je offline   Reply With Quote