Kolega s posla ima i30 1,4, ugradio plin, 170 000 km za 4 godine, više ga ni ne srvisira u ovlaštenom, toči i vozi. Drugi kolega je mjesec dana kasnije kupio Astru 1,4 i također ugradio plin, napravio je 120 000 km i do sad je sve skupa barem tri tjedna bio bez auta jer je Astra bila u servisu.
Kad iz prve ruke slušaš njih dvojicu, ovaj s Astrom se s ovim kaj je uzeo i30 spradao možda prvih pola godine.. sad čkomi i proklinje rvacki mentalitet koji voli švabe.
Opet ponavljam, ako si sam bez obitelji, ako ti treba auto da se prevezeš od točke A do B, kupi Daciju.. ak se hoćeš kurč** pred komadima u birtiji kupi BMW M3 i pij čašu vode na slamku umjesto coffe ili pive.
Kaj se komada tiče, jednako ti je.. jedne te neće zbog Dacije, druge kaj nemaš uz M3 više ni kune u džepu
PS. Da, motor je 1,9 TDI PD,.. ovi novi 1,6 i 2,0 TDI CR (pogotovo 1,6) su smijeh od motora koji se ugase kad krećeš ako nisi dao dovoljno gasa, hebo te takav dizel
PPS. I našo si auto-stanicu gdje ćeš vršiti kontolni pregled auta

PPPS. Jel tebi treba auto da se voziš ili da ga rastavljaš i sastavljaš? Meni se održavanje auta svodi na dotakanje tekućine za pranje stakla i jednom godišnje otpeljati auto na servis.. za rastavljanje i slaganje imam Lego kocke