Neka ideja je češljati oglasnik s pričom da plaćam punu cijenu u slučaju da je vlasnik voljan samnom otići na neku od stanica za tehnički pregled i u servisu pregledati apsolutno sve (kompresije, podvozje, luft - gdje ga ima, spojiti ga na dijagnostiku), gdje bi dobili koliko toliko objektivnu ocjenu vozila i ako zadovoljava, kupujem. Tako mislim da me neće nitko prevariti, sam pregled je 200kn (AK Siget), što mislim da je ništa u odnosu na ružno iznenađenje kupovine nečega rasturenog. Oni omogućavaju i uvid u stvarnu kilometražu i eto.
Novčani limit ovisi o klasi vozila, pa sam tako za Focus, C4, 147 ili Grandea spreman dati svih 5500 eura, no za Corsu ne, jer mislim da se za 4k eura da naći i više nego dobra.
Što se Dacije tice, ne znam, nekak mi marka ne ulijeva povjerenje, kao i Daewoo/Chevrolet ili Hyundai..
1.9TDI mislim da nije comonrail i po mome troši više, jer je ubrizgavanje goriva manje optimizirano, iako, 8l je za 130 konja auto sasvim ok.
Zanima me sljedeće, da imate na raspolaganju sva od gore navedenih vozila, razmišljajući u stilu teme, da vozilo troši u granicama, ide sukladno masi i snazi, da su troškovi održavanja što niži i da ima mjesta za dorade i gušt, što bi uzeli?