View Single Post
Staro 06.01.2014., 11:46   #2485
Dr_faca
Premium
Moj komp

Dr_faca's Avatar

Datum registracije: Oct 2010
Citiraj:
Autor blozer Pregled postova
Slerping dogs, zadnjih par dana rokam žešče. Zaljubio sam se u igru. Super mi je priča i to kako si undercover i uvjek ima nešto za raditi i igra je doista raznovrsna. Od šore, pucnjave, hakiranja kamera, pračenja, ilegalnih utrka, kupovanja auti, oblačenja, skupljanja raznoraznih đinđi. grad je isto dovoljno velik i ima različitih lokacija. A priča je do jaja, barem meni ko da igram film
Slazem se,odlicna je igra,bas to raznovrsna...

Citiraj:
Autor Omerta Pregled postova
Da, odlična je to igra. Malo smo se maknuli od dosadnog napucavanja i nošenja oružja. Tučnjava je naglašena i odlično izvedena, jako dobra igra.. jedva čekam nastavak.

Ja prešao AC3 i sada šibam Batman Arkham Origins (prijašnje nastavke nisam igrao, neda mi se, ovaj ću možda odigrati i delete). Za sada posve dobra igra, malo su bossovi teži ali riješi ih se.. Zapravo na početku sam, u onom zatvoru.. Tek sam prešao prvog bosa, onog reptilijanca
Ja sam prije cca 1-2 mjeseca presao Batmana,slazem se za bossove,do jednog sam dosao pa ga nisam mogao nikako preci,pa sam trazio walktrough za taj dio...
Sad sam presaao na AC black flag,odlixna igra,puno naprednija od zadnjeg dijela...pirat sam na najjace
Dr_faca je offline   Reply With Quote