Tema: Automobili
View Single Post
Staro 05.01.2014., 21:28   #9293
Pawzilla
Premium
Moj komp

Pawzilla's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Evo i mene opet.. Ne znam dečki, pitao sam vas dobronamjerno za savjet, ja rado čitam tuđe teme, samogradnje, modanja i slično i veseli me tuđa volja i inspiracija. Prije koju godinu sam otvorio temu kako napraviti line out na Philips CCR600 auto radiju, tad nisam bio popljuvan, ali nije bilo previše interesa i ok. Ovo sad bezveze ili ne, opet napominjem, postoji moderator, ako smatra da je suvišna, obriše temu, napiše mi pm i ok, no sumnjam da je baš najbeskorisnija tema na forumu.

Meni je svako iskustvo bitno, servisirao sam mobitele, preprodavao ih, računala isto, radio razne elektro projekte i uvjek naučio nešto, netko visi na fb-u, ja radim ovo i eto, sad želim novi, veći projekt kojim ću popuniti slobodno vrijeme sad kad završim fax. Vozilo mi ne treba,posudim ga od staraca, no bit je posvetiti se nečemu, bio to tuning ili jednostavno održavanje i učenje malo po malo.

Zašto diesel? Tko zna kakva će situacija biti za 3-5-7 godina, što ako zaglibim s tim jednim, pa u slučaju benzinca uživam s kunom po kilometru.. A i nije to samo tih par odredišta koje sam nabrojao, mislim se voziti 15 000 - 20 000km godišnje, kilometraža se brzo skupi.

Tko se usudi s golfom jedinicom-dvojkom do njemačke i nazad? Je, ok, shvaćam to kao šalu, no nema mi smisla. Vozila koja sam nabrojao u prvome postu su moderna, svojevremeno jedna od najpopularnijih kupovina, često se karambolirana prodaju za dijelove i pretpostavljam, kako većina dijeli istu platformu (PSA), da se vjerojatnost kvarova smanjuje na minimum.

Što se tiče 1.9jtd-a, daa Odlična mašina, 130konja, 7l potrošnje, no uzeo bi jedino Grande Punta, a on već prelazi 6000 eura, pa mi je to puno.

I za one koji se jadaju oko priče o autima na računalnom forumu..

"Svaštara - Rasprave nevezane za računalne teme, poput popularnih "Žderonja"..."
Pawzilla je offline   Reply With Quote