View Single Post
Staro 02.01.2014., 20:45   #36878
Irvin
Registered User

Irvin's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
elem,
dOOga 9ka: danas se skupila 4 mušketira: Igor (hostler sa dropa), Kona bros i ja. Na usponu bušenje gume cca 500m od starta (Igor), krpanje+zeka+peka, skidanje blata...do gore nastavili u komadu...presvlačenje i gaaas. Igor je vodio, pa kona 16'', pa kona 18'' i onda ja. eXtra staza, gripozna, igriva...i tako ja pratim linije kone 18'' i skontam kako je sve brži i brži i u onim kanalima prije nego se dođe na ravni i brzi dio sa lokvama, izlazim iz desnog zavoja kad brother down. Lagani pregled...zagrizo jaran volan (bukvalno). 2 ka malko pukla (skoro Sam Pilgrim look) krvi lagano kako je zagrizo usnicu i mala razderotina u brkovima...sad lagano do dole...ja doma preko Lukšića i Šestina, a oni čika zubi. Pokrpo ga je čika zuba, izvadio mu 1 živac i veli burazer (epic): "Sad ću se manje nervirat." ahahahahahahhaa, jaooooooooooo
vidimOSE u subotu,

EDIT: raja koja ostavlja kola kod mihaljevca kad se vozi 52ojka to više nemora (može ako želi) jerbo mi kolegica živi u Gračanima i provalili smo kako od semafora posle brane doći do tunela: http://go.hak.hr/867647409
Znači odma posle semafora na prvom desnom zavoju okrenut levo prije one lepe kuće pa malko u breg, pa poludesno Pirovec Gornji pa polulevo u Sjevernjak, samo pravo...Diona s desne strane pa još jedan breg i heto te kod tunela. Znači nema potrebe spuštat se u Mihaljevac...ovo je meni otkriće 2014.god.

Zadnje izmijenjeno od: Irvin. 03.01.2014. u 07:56.
Irvin je offline   Reply With Quote