Citiraj:
Autor calypso
Ti radi po svom, kad te netko pokupi u vanjskoj traci dok si se vozikao po rotoru, mozes sucu za prekrsaje objasnjavat kolko god hoces i sta god zelis u invalidskim kolicima... Nebitno dal si kriv ili nisi, moguce da ti se takvo sto desi ako budes toliko inzistirao na slovu zakona... Radije prihvati da bi bilo lijepo dati lijevi zmigavac i drugima dati do znanja sto tocno namjeravas...
|
Nemam ja što radit kod suca za prekršaje jer me netko pokupio u desnoj traci. Eventualno ti možeš bit, i to ne kod prekršajnog nego kod kaznenog zato što si me strpao u kolica. Ja se mogu pojavit samo kao svjedok.
Naravno da je moguće da mi se desi. Može mi se dogodit i da me frajer frontalno pokupi u mojoj traci, ili da me razvali zato što je prošao kroz crveno itd, ali to su stvari koje se događaju i na koje NE mogu utjecat a uzrokovane su TUĐOM greškom. Ak bi tak gledao što mi se može dogodit zbog tuđe greške, ne bih nikad sjeo za volan. Vozim se po pravilima i očekujem da ih se i drugi pridržavaju. Kad ih se drugi ne pridržavaju, a ti si očito među njima, onda dolazi do sranja. Ali opet, to je tuđa greška i na to ne mogu utjecat.
I nemam namjeru u rotoru s tri trake davat lijevi žmigavac iz razloga za koje ti misliš da bi trebalo. Normalni ljudi znaju za što se daje lijevi žmigavac, i ne pada im na pamet davat ga za neprestrojavanje. Nit su uopće čuli za tvoju teoriju davanja lijevog žmigavca u rotoru.
Najgore u svemu je što ti problem vidiš u onima koji se pridržavaju slova zakona a ne u sebi koji ih kršiš. Tebi bi baš trebalo da te pokupi neko iz desne trake, al ne s puntom, nego s bagerom. Pa onda cvili po forumima kak ti je kreten napravio totalku na autu, a ti si mislio da će on skrenut.
Ko god te je komentirao ovdje ti je rekao da nisi u pravu a ti i dalje tjeraš svoje. Ja bi takvima ko ti oduzimao dozvolu, i to trajno.