budem se sa time zezao kad dođe vip-ov modem, ionako uskoro taj stari edimax ide u mirovinu kad prijeđem na vip i dobijem njihov Huawei HG530u modem
nego, ono što me malo čudi je signal po kući. u prizemlju je signal odličan, full, no na trećem katu je jako jako slab, ono radi 2minute pa ispadne .. pa se ponovno moram spajat i sl. ok, pročitao sam da jedan router ne može pokriti toliku kuću, ali čudi me kako npr. nađem sve moguće susjede oko sebe i neki od njih imaju jači signal (dvije "crtice") a moj router je u istoj kući (samo skroz u prizemlju) mi daje nula do jednu "crticu" na 3.katu.. živim u kući i kuće su odvojene jedna od druge, neke poprilično udaljene od mene, pa mi je to malo čudno kako od njih dobivam toliki signal a od svog routera ne.. jedino ukoliko oni ne drže te svoje routere visoko na katovima pa ima manje "betona" do mene pa je zato i njihov signal jači, to mi jedino pada na pamet
ne treba meni wireless na trećem katu, bilo bi dobro imati ponekad za mobitel ali u suštini nije potreban, više je stvar neke znatiželje zašto je taj moj signal toliko slab..