Citiraj:
Autor syss
ja takvima momentalno zovem muriju iz auta i diktiram kuda ide.
|
Jos bi tebi napisali kaznu jer si razgovarao na mob tijekom voznje.
Salu na stranu, ja neznam kako netko moze sjest za volan nakon konzumacije alkohola. Problem je sto vecina ne misli svojom glavom i razmislja "nece se meni nista dogoditi". Nista nije vrijednije od ljudskog zivota. Meni je davno otac rekao "kad sjednes u auto jednom nogom si u grobu, a drugom u zatvoru".
Najgora stvar mi je kad vidim ove momke od 18 god, frisko dobivena vozacka u ruke i luduju u Bmw kocki, starim Hondama Civic, Opel Calibri i "tuning" Golf 2. itd a zasto? Vecinom samo da zadive ljepsi spol. I onda kad se zbog velike brzine, celavih guma i vozckog neiskustva desi udes onda se svi pitaju zasto se to desilo. I sto je najgora stvar nitko ne uci na takvim greskama.
Jos nesto na sto sam alergican je parkiranje. Meni se pacjenti redovito parkiraju ispred garaze ( inace je oznaceno da je garaza ) i takvima instant zovem policiju. Mislim kolika budala moras biti da se nekome parkiras ispred garaze i odes bez pardona? Sinj je mali gradic i vjerujte mi, posto zivim u centru, svi ti koji se parkiraju idu na kavu. I naravno nema ih vise od 2 sata.
Kultura nula bodova. Da mi covjek dode, pokuca na vrata i kaze: " Oprostite hitno moram nesto obavit, a nemam gdje parkirat" i zamoli me za dozvolu bez problema bih izasao covjeku u susret. Samo eto, kod nas doslovno svak radi sto ga je volja.
Btw kad smo kod ovih pacjenata u prometu, jedan moj susjed redovito vozi bez svjetala po noci ( iz samo njemu poznatog razloga ). Nedavno ga zaustavila policija i pitaju ga zasto nije upalio svjetla ( bilo je oko 1 sat ujutro ) a on njima " Ne sekiraj se kume, vidim ja sve dobro ". Samo da kazem - nije bio pod utjecajem alkohola.