View Single Post
Staro 30.12.2013., 11:50   #1
jacobbb
Premium
Moj komp

jacobbb's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
wireless u kući

pozdrav

evo ovako, imam jedno pitanje..

doma imam adsl internet, spojen preko edimax routera i sve radi žično vrlo stabilno i dobro. jedan kabel sa tog routera ide u moj komp, drugi ide u satelitski receiver, treći ide u laptop, četvrti će uskoro ići za iptv. e sad, ja bi na taj treći izlaz (koji ide u laptop) stavio da bude wireless i da u laptop ne moram gurat mrežni kabel svaki put. postojeći router koji imam NEMA wireless mogućnost niti bi prelazio na one kojekakve tompsone od T-Coma jer to do sada mi je jako loše radilo. no čuo sam da ima za kupiti neka kutijica (veličine kao onaj splitter od ht-a) koju bi mogao spojiti sa tim jedinim preostalim mrežnim kabelom (koje je do sada išlo u laptop) i to čudo bi mi odašiljalo wireless po cijeloj kući .. da li je to istina, da li to baš tako funckionira ili sam nešto promašio u cijeloj toj priči? uglavnom, kako napraviti wireless u kući a da ne mijenjam postojeći router (pokazao se do sada jako kvalitetnim za razliku od nekih koje sam imao tako da ne bi htio prelaziti na neki drugi šrot i sve iz temelja mijenjati)..
jacobbb je offline   Reply With Quote