1. Tak je nebitno koliko je ulaznih traka i otkuda, voziš se po pravilima i bok. Skroz unutarnja traka je po meni potpuno nepotrebna, bar na rotoru te veličine. Da je to neka mrcina od rotora, ajd, možda bi i imala nekog smisla.
2. Ak nemreš iz srednje izać zbog gustoće prometa, jebga, napravi još jedan krug i ubaci se kad možeš ili se prestroji prije u desnu i bok.
I nisi mi objasnio zašto je ovaj koji npr ulazi s Lučkog i vraća se na Lučko desnom trakom kreten, a ovaj koji ulazi s Av. Dubrovnik i ide desnom trakom na Lučko nije kreten. Ni jednom ni drugom ne vidiš dal su dali desni žmigavac.
3. Ak ti misliš da je rotor nešto drugo osim križanja, jebga, ne znaš i svojim neznanjem ugrožavaš druge sudionike prometa. Rotor ili ti križanje s kružnim tokom prometa NIJE zasebna kategorija. Još mi reci da si od onih koji misle da si samim time što si u kružnom toku automatski u prednosti u odnosu na ove koji ulaze na njega. Ima i takvih...
I nisi mi objasnio, s obzirom na tvoj način razmišljanja, kad je davanje lijevog žmigavca jednostavno prestrojavanje u lijevu traku a kad je davanje do znanja da nastavljaš vozit po kružnom toku u istoj traci?