Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
Autor fanATIk
Ti si fakat nedokazan...
1. Da, i? Kakve veze ima iz koje si trake ušao na rotor i otkuda? Bitno je da poštuješ pravilo desne strane. Uđeš s Lučkog iz skroz desne trake u skroz desnu traku rotora, voziš se po njoj skroz do Jadranskog mosta i izađeš na njega, ili čak produžiš ponovno do Lučkog ak hoćeš. Uđeš s Av. Dubrovnik sa srednje trake i ulaziš na rotor u skroz desnu (vanjsku) traku i ideš prema Lučkom.
I dakle ti ćeš za ovog koji je s Lučkog ušao reć da je kreten jer se možda želi vratit prema Lučkom i vozi se u skroz desnoj, dok ovaj koji je ušao s Av. Dubrovnik i ide na Lučko skroz desnom trakom nije kreten i njega ćeš propustit? Ti fakat ne kužiš da je identična situacija???
2. Naravno da ćeš bit kriv, ne kužim čemu se dalje raspravljaš kad i sam to znaš.
Ne moraš se prestrojit iz srednje u vanjsku ak hoćeš van. Možeš to napravit i iz srednje, ako ne ugrožavaš onog u vanjskoj. Zakon nije loše pisan, al ko što sam rekao, moglo se to bolje riješit na licu mjesta.
3. Lijevi žmigavac uvijek ima veze s prestrojavanjem. EOD. To što ti misliš da je rotor zasebna kategorija u Zakonu o prometu, to je samo tvoje neznanje. To je obično križanje samo s kružnim tokom prometa.
Buniš se da je kultura davanja žmigavaca izumrla. Slažem se s tobom, i to me strašno živcira. Al ovdje veliš da žmigavac u rotoru nema veze s prestrojavanjem nego s davanjem znanja da želiš kružit po rotoru. Pa kak bi se onda prestrojio iz vanjske u srednju bez lijevog žmigavca??? Dakle ti bi mislio da frajer želi kružit po kružnom toku jer je dao lijevi, a tip se želi prestrojit u srednju traku. Kaj je s tom situacijom?
Nemreš si tumačit zakon i prometna pravila kak ti hoćeš i kak tebi paše u određenoj situaciji.
|
1. Omasio si poantu price... Svi ulazi na taj rotor imaju samo dvije ulazne trake, jedino sa Luckog ulazis na tri trake... Razlike hoces-neces ima... Sto se mene tice, slobodno kruzi vanjskom trakom, al eto, dovest ces se u glupu situaciju kad tad... Isto ko sto cu i ja sebe ocito ako nastavim izlazit iz srednje trake... :/ Trebali bi lijepo maknut sve trake iz rotora, pa da smo na miru i onda cemo se vozit kako se i vozi po rotoru...
2. Problem je sto ja ne znam koje su namjere onog u vanjskoj traci i o tome tupim vec par dana... Ja ne vidim njegov desni zmigavac, a vozim paralelno sa njim... Ako on ne izadje van, a ja sam lijepo dao desni zmigavac i zelim izaci van, sto cemo onda? Da se ja lijepo zaustavim dok se svi iz vanjske trake ne izredaju i ne izadju gdje koji hoce, pa da ja mogu u miru onda nastavit? Jel uvidjas da u ovom slucaju cijeli rotor gubi poantu postojanja?
3. Rotor sa tri trake nije bas najobicnije krizanje... Na kraju krajeva, uzmi recimo velika krizanja tipa Drziceva-Vukovarska, postoji traka za lijevo, potroji traka za desno i postoje tri trake za ravno... Ne mozes ti iz trake za ravno ic lijevo ili desno, osim ako ne zelis napravit prekrsaj... Isto kao sto ne mozes niti iz skroz desne trake za ravno ici lijevo sto bi recimo u slucaju rotora bilo skroz legalno... Nacrtaj si rotor na tom krizanju, pa ce se neke stvari razjasniti... Poanta je fluidnost prometa, zato rotori postoje...
Inace, ako hoces primjer totalno debilnog rotora, zaleti do Vodica... 
NVMe1 - 512GB Micron 3400, PCI-E 4.0 x4
NVMe2 - 512GB Samsung PM981, PCI-E 3.0 x4
AMD Radeon 780M integrirana grafika
2x EIZO EV2336WFS3-BK
23" 1920x1080 IPS
Dell Latitude 7390
intel i7 8650U, 1.90-4.20GHz, 4-core
32GB DDR4
512GB Samsung PM981, PCI-E 3.0 x4
intel UHD 620
13.3" FullHD IPS Touchscreen
|