Tema: Automobili
View Single Post
Staro 30.12.2013., 10:43   #9216
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Ti si fakat nedokazan...

1. Da, i? Kakve veze ima iz koje si trake ušao na rotor i otkuda? Bitno je da poštuješ pravilo desne strane. Uđeš s Lučkog iz skroz desne trake u skroz desnu traku rotora, voziš se po njoj skroz do Jadranskog mosta i izađeš na njega, ili čak produžiš ponovno do Lučkog ak hoćeš. Uđeš s Av. Dubrovnik sa srednje trake i ulaziš na rotor u skroz desnu (vanjsku) traku i ideš prema Lučkom.
I dakle ti ćeš za ovog koji je s Lučkog ušao reć da je kreten jer se možda želi vratit prema Lučkom i vozi se u skroz desnoj, dok ovaj koji je ušao s Av. Dubrovnik i ide na Lučko skroz desnom trakom nije kreten i njega ćeš propustit? Ti fakat ne kužiš da je identična situacija???

2. Naravno da ćeš bit kriv, ne kužim čemu se dalje raspravljaš kad i sam to znaš.
Ne moraš se prestrojit iz srednje u vanjsku ak hoćeš van. Možeš to napravit i iz srednje, ako ne ugrožavaš onog u vanjskoj. Zakon nije loše pisan, al ko što sam rekao, moglo se to bolje riješit na licu mjesta.

3. Lijevi žmigavac uvijek ima veze s prestrojavanjem. EOD. To što ti misliš da je rotor zasebna kategorija u Zakonu o prometu, to je samo tvoje neznanje. To je obično križanje samo s kružnim tokom prometa.
Buniš se da je kultura davanja žmigavaca izumrla. Slažem se s tobom, i to me strašno živcira. Al ovdje veliš da žmigavac u rotoru nema veze s prestrojavanjem nego s davanjem znanja da želiš kružit po rotoru. Pa kak bi se onda prestrojio iz vanjske u srednju bez lijevog žmigavca??? Dakle ti bi mislio da frajer želi kružit po kružnom toku jer je dao lijevi, a tip se želi prestrojit u srednju traku. Kaj je s tom situacijom?

Nemreš si tumačit zakon i prometna pravila kak ti hoćeš i kak tebi paše u određenoj situaciji.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F