Citiraj:
Autor fanATIk
Ne kužim? Zašto je kreten? Ako mislimo na isti rotor, auto u vanjskoj traci može kružit dan i noć po tom rotoru ako želi. Na tebi je da se pridržavaš pravila desne strane i to je to.
|
To se zove kultura u voznji i inteligencija, no ocito neki padaju i na tome... Da, znam i ja da po zakonu on moze kruzit u tom rotoru do mile volje, ali (uvijek postoji ali), radi efikasnosti i fleksibilnosti prometa u ovom rotoru postoje tri trake, sto ce reci da postoji kvaka 22 zasto je to tako... A ta kvaka je opisana ranije u forumu...
Ako tom biseru koji se vozika kroz rotor po desnoj traci nije jasno da moze bit sudionik u lancanom sudaru (nema veze jel kriv ili nije) samo zato jer inzistira na svojoj voznji po vanjskoj traci rotora, onda se tu nema sta puno raspravljat...
I idemo sad ispocetka... Ako sam vec napisao da je rotor bio tolko zakrcen da se vozilo u sve tri trake (trebao si vidjet kolonu prema Arena centru koja je bila sve do rotora), onda je recimo vrlo vjerojatno da ce auti morati voziti u paraleli jedan sa drugim u sve tri trake, sto je i bio slucaj... Ako su tri auta ispred mene izletili iz srednje rotor trake u skroz lijevu traku prema Jadranskom mostu, i ako su tri auta iz vanjske trake izletili prema Jadranskom mostu, onda na koju bih ja foru mogao uopce predvidjeti da ce cetvrti kreten iz vanjske trake kruzit po rotoru? Nit mu vidim zmigavac (jer nije dao lijevi da da drugim do znanja da on zeli kruzit po rotur, a desni ionako ne vidim jer vozim u paraleli sa njim), nit kuzim sta tip hoce dok mi nije na suvozackim vratima i koci ko blesav... Da ne pricam da je ekipa iza njega vjerojatno dobila slom zivaca...
Dakle, pustimo sad malo drzavne zakone po strani jer rijetko koji je pisan, a da se prije toga barem malo pokusalo sagledati prakticnu stranu zakona (znas ono, savjetovati se sa strucnjacima, malo pregledati realne situacije, napraviti neke studije o necemu i sl.)... Iz ove situacije svi mozemo puno nauciti, prvenstveno o kulturnom davanju lijevog zmigavca ako ces raditi malo veci krug po rotoru, pa iz koje god trake... Mislim da je to recimo najkorisniji savjet koji mogu ikome dat...
Da se vratim malo na nase zakone i izgradnju cesti... Da gospoda koja grade ceste barem malo slusaju strucnjake, ne bi nam autoputevi i mostovi bili svako malo zatvoreni zbog bure... :/ Austrougarski inzenjeri su pred 150 godina (ne znam tocan broj) gradili Lujzijanu prema Rijeci, i to tako da su prije gradnje razgovarali sa seljacima o vremenskim (ne)prilikama koje vladaju na tim dionicama, i onda su prema tome gradili... Cinjenica je da autoputevi mogu biti zatvoreni, a ja cu opet moci doci do Rijeke bez ikakvih problema, sto recimo ne mogu reci za dionicu Kikovica-Ostrovica kada puse bura ko mutava ili nedaj boze dole dio prema Dalmaciji kada zatvaraju Maslenicki most i jos neke dionice...