View Single Post
Staro 27.12.2013., 10:37   #3057
Dr_faca
Premium
Moj komp

Dr_faca's Avatar

Datum registracije: Oct 2010
Citiraj:
Autor Dario11 Pregled postova
Pozdrav, procitao sam par stranica na forumu i vidim da je najbolje rjesenje snimanje otvaranje paketa za osiguranje ali me zanima dali je neko imao problema s paypalom kada je predocio snimku kao dokaz?
Ako seller pozeli prevariti kupca moze jednostavno reci peypalu da on nije tako poslao zapakiran paket te da ga je kupac prepakirao i poslje snimao?
Pitam jel bi narucio par itema s privatne trgovine, pošto ne postoji naćin da se vidi feedback ostalih kupaca volio bi bit siguran u slucaju ako budem morao snimku predociti kao dokaz da ce je paypal prihvatiti i u slucaju ako seler budio tvrdio da on nije tako pakirao paket.

Ako prihvate snimku dali kupac mora snositi troskove slanja paketa nazad seleru prije nego sto dobije refund?

Zahvaljujem
Nisam nikad snimao,ali snimas i pokazujes kako je zapakirana,tr. number i tvoja adresa je opcenito na sredini,ako je u kutiji vidilo bi se da si prepakirao(odnosno potrgao bi taj papir),snimis iz svih kutova da se vidi da je origigi pakirana i to je to...Sumnjam da bu seller isao protiv toga...
Dr_faca je offline   Reply With Quote