View Single Post
Staro 25.12.2013., 18:33   #5
Roko.
Registered User

Datum registracije: Dec 2013
@Forace

Pa manje me zanima sam sučelje i vizualni izgled (to je ionako nekako više stvar navike, a i da se riješiti dodatnim programčićima), a više kako se sam OS ponaša u radu, dakle stabilnost, dostupnost i implementacija novih drajvera, brzina izvođenja (prvenstveno multimedijalnih) aplikacija, pouzdanost, manje bugova itd...
Recimo, kod trošenja resursa (procesorskih i memorijskih) u samom "idle" radu, i kod izvođenja aplikacija, koji je pouzdaniji i troši, uvjetno rečeno, manje resursa?

Što kažu ljudi sa konkretnim iskustvima, dakle oni koji su na sličnim konfama i u sličnim aplikacijama isprobali oba sustava?

@domis

Pokušavam pokupiti ponešto konkretnih iskustava prije nego donesem odluku. Ako išta nevolim to su one situacije kad poželiš promjenit OS nekoliko tjedana ili mjeseci netom što si ga instalirao, a to mi se dogodilo nekoliko puta još sa 95, pa sa 97 i 98, a ni one prve (bugovite) verzije XP-a nisam baš volio, poslije sam se navikao i sad mi XP već dugo godina stoji na kompu, ali nažalost sve je "slabiji", odnosno multimedija je sve deblja, i nužno ga je mijenjati.

@Mario92

Kako stoji situacija sa drajverskom podrškom za w8.1? Vidim da su po netu nekako oprečna razmišljanja i iskustva. Jesi imao kakvih problema sa (bilo kojim) drajverima?

Zadnje izmijenjeno od: tor. 24.03.2014. u 07:23.
Roko. je offline   Reply With Quote