Citiraj:
Autor Fleks
|
Hebga obje te su samo za velike gradove i za Zg, a to je kifla. Pravim weather appom priznam samo onaj app koji ima svako selo pokriveno, refresha lokaciju sam kak spada instantno, te da pokazuje vjerodostojno vrijeme. Takvih je malo, al ih ima. Sam Zg da je dobro pokriven, to mi ništa ne znači...
Citiraj:
Autor Fleks
+
investiraj si 200-300kn u lagani samsonite kisobran za uvijek imati u torbi (just in case).
sve ostalo - kifla.
|
Ne nosim torbe

A i 300kn za kišobran, a-a, pa imam radije ovih po 30-40kn svagdje, jedan na poslu, po jedan u svakom autu, i po jedan u svakoj kući

, a ionako malo šetam a puno se vozikam
Citiraj:
Autor Buger
Ma vani mrak, a on meni nacrta ili sunce ili oblak, na LG l5 weather aplikaciji bar vidiš da je vani mrak  , uz to pokazuje na widgetu za nekoliko dana unaprijed prognozu.
|
Hahaha, veliš ti njemu sunce sija a tebi pao mrak na oči

Accuweatherov app na lgog je neloš, refresha lokaciju brzo, ali fula mjesto za po jedno, tj dosta često pokaže npr uštica, a ja u jasenovcu, ili bročice, a ja u novskoj, a odašiljači su u jasenovcu i novskoj. Nebitno jesam li na wirelessu ili 3g-u. Jedino što je vizualno predivan

Ovaj na y300 isto vuče podatke sa accuweathera, ali temperaturu pogađa točno i prognozira 3 dana, dok ovaj na lgog-u prognozira 4 dana.