Citiraj:
Autor fanATIk
To što ti se nije dogodilo, ne znači da se nemre dogodit. A da ti se dogodi da ti iz srednje trake skrećeš na av. Dubrovnik i lik te pobere pošto on desnom trakom nastavlja ravno, ti bi bio specijalac a ne on.
LOL, ajmo ovako; isprekidana traka na običnoj cesti znači da možeš preticat, dakle kretat se po lijevoj traci prilikom obavljanja te radnje, ali naravno da ćeš bit kriv ako prilikom preticanja napraviš frontalku s vozilom koje dolazi iz suprotnog smjera. Ili još očitiji primjer; voziš se po Vukovarskoj u srednjoj traci (koja je od ostalih traka omeđena isprekidanom crtom) i ubaciš se sam tak liku u desnu traku a ovaj te pobere bagerom. Ko može bit kriv osim tebe? Tako i ovdje, ako skroz desni želi nastaviti ravno desnom trakom, a ti mu se ubaciš i on tebe ili ti njega pokupiš, kriv si da nemreš bit krivlji. Pravilo desne strane i točka. Zato sam i rekao da bi bilo dobro da bi desna traka neposredno prije spajanja sa spojnom cestom trebala imat one male ivičnjake te da je samo za izlazak, dok bi srednja morala moć skrenut desno ili produžit dalje.
Ljudi iz nekog razloga doživljavaju rotor, kružni tok, kak hoćete, kao noćnu moru, a to je i dalje križanje, samo s kružnim tokom prometa te za njega važe ista pravila i prometni propisi kao i za svako drugo. Sve ostalo je mlaćenje prazne slame.
|
to bi bilo dobro možda da ima ivičnjake ali opet ako se zezneš onda opet nije dobro,jedna solucija manje
ja sam napravio glupost jer sam jednom prešao preko tih ivičnjaka i ušao u rotor,držao sam krajnje desnu a trebao sam srednju,uvijek nastojim držat krajnje desnu ili srednju osim kad znam da ću morat negdje skrenut lijevo,i onda još kad naletiš u gužvu nemožeš se više ni prestrojit
razumijem pravila samo kaj u rotoru imaš više mogućnosti jer su dvije trake i treba pazit pogotovo kad se nađe netko tko nezna točno kamo ide i još prvi put vozi kroz famozni rotor,kad postoji samo jedna traka u rotoru onda sam nekako sigurniji