Čekaj sad malo, pa srednja traka rotora ima iscrtanu putanju na av. Dubrovnik.
Sa Savskog mosta u rotor ulaze 2 trake (treću, direktnu prema Laništu ne računam)
Lijeva traka može u unutarnju i srednju traku rotora, desna traka samo u vanjsku.
Vanjska traka rotora ima iscrtan ulazak u av. Dubrovnik i dosad mi se nije dogodilo da se neki specijalac uključio nastaviti prema Savskom mostu tom putanjom.
Obično se na izlazu iz Remetinca smjeste u lijevu traku, da uđu u središnju traku rotora. i to mi je logično. Ne sjećam se da sam ikad sa Savskog mosta ulazio na av. Dubrovnik po skroz vanjskoj traci, ali ni po unutarnjoj. Vanjsku ostavim za ove koji dolaze s Laništa i iz Remetinca, a unutarnju za budale koje misle da će napraviti razliku ako preteknu 2 auta i ulete ko indijanci preko dvije trake u odvojak.
Logično bi bilo da auti ulaze u kružni tok s više traka po potrebama izlaza, ali uvijek se nađe netko kome to nije logično...
Unutarnja - prvi odvojak
Srednja - drugi odvojak
Treća - treći odvojak
Škorpikova je idealna za nastradati kad nestrpljivi specijalac uleti u unutarnju trakui hoće van na Škorpikovu, a ja od čvora Jankomir idem u King Cross. Tamo nekad ni žmigavac ne pomaže jer budala jednostavno ne vidi. Bilo je bliskih susreta, srećom bez kontakta.
Tko je ovdje u prednosti ako su oba auta već u kružnom toku? Zamislite da je pored crvenog u unutarnjoj (našoj lijevoj) traci neki bijeli auto. Crveni skreće, ali bijeli želi nastaviti po kružnom toku. Logično je da desna strana ima prednost, tj. taj imaginarni bijeli auto, ali imaju li ove isprekidane crte ikakvog značaja u tom slučaju?
http://www.pohrani.com/f/37/B7/2E9dA...13-12-24-a.png