Citiraj:
Autor IcyTexx
Lik ispred mene hladnokrvno proso na crveno. I to na Heinzelova X Zvonimirova. Usporio je na 20kmh na crveno koje je gorilo vec 10-15 sec i proso... Sigurno mu nije ni prvi ni zadnji put. Golf naravno.
|

Jel ti ne kužiš da je takav stav primitivan da glava boli? Kakve f.....g veze ima kakav auto lik vozi?
Imam ja atm (često mijenjam aute), 2 clia i 1 golfa, znači po takvim biserima kao ti sa takvim primitivnim stavovima, kad vozim clia, onda znam vozit i poštujem pravila, a ako sam ne daj Bože sjeo u golfa, onda sam odjednom zaboravio vozit i poštivat prometna pravila i kulturu????
Omfg, ovaj balkan i balkanci se nikad neće promijeniti, iz krajnosti u krajnost everyday....
Citiraj:
Autor domy1
Bolesnik, ali nebi nikad nikog povezivao s autom. Ne, ne vozim golfa, niti sam ga ikad vozio.
Idiot je nevezano šta vozi.
|

Tako je, slažem se s tobom, automobil nema ama baš nikakve veze sa time da li je za volanom primitivac koji ne ferma prometna pravila ili kulturu, ili gospodin čovjek koji zna vozit i poštuje pravila i kuluturu prometa.

Svaki dan sam na cesti dosta, i mogao bi tako generalizirat za ama baš svaku marku i model automobila u ovih mnogo godina i km za volanom, i gdje bi onda došli? Na to da sve marke auta voze šabani? Smiješno, da se ne izrazim drukčije.