Tema: Automobili
View Single Post
Staro 21.12.2013., 09:17   #9049
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor IcyTexx Pregled postova
Lik ispred mene hladnokrvno proso na crveno. I to na Heinzelova X Zvonimirova. Usporio je na 20kmh na crveno koje je gorilo vec 10-15 sec i proso... Sigurno mu nije ni prvi ni zadnji put. Golf naravno.

Jel ti ne kužiš da je takav stav primitivan da glava boli? Kakve f.....g veze ima kakav auto lik vozi?
Imam ja atm (često mijenjam aute), 2 clia i 1 golfa, znači po takvim biserima kao ti sa takvim primitivnim stavovima, kad vozim clia, onda znam vozit i poštujem pravila, a ako sam ne daj Bože sjeo u golfa, onda sam odjednom zaboravio vozit i poštivat prometna pravila i kulturu????
Omfg, ovaj balkan i balkanci se nikad neće promijeniti, iz krajnosti u krajnost everyday....

Citiraj:
Autor domy1 Pregled postova
Bolesnik, ali nebi nikad nikog povezivao s autom. Ne, ne vozim golfa, niti sam ga ikad vozio.
Idiot je nevezano šta vozi.

Tako je, slažem se s tobom, automobil nema ama baš nikakve veze sa time da li je za volanom primitivac koji ne ferma prometna pravila ili kulturu, ili gospodin čovjek koji zna vozit i poštuje pravila i kuluturu prometa.

Svaki dan sam na cesti dosta, i mogao bi tako generalizirat za ama baš svaku marku i model automobila u ovih mnogo godina i km za volanom, i gdje bi onda došli? Na to da sve marke auta voze šabani? Smiješno, da se ne izrazim drukčije.