Htio bi pohvaliti Futuru i zagy-ja. Evo mogu reći da surađujemo već koliko, dvije godine minimalno, kvalitete koje ga krase su brzina, stručnost, odgovornost i predanost kupcu. Mogu reći, iz svoje perspektive, da sam naručio poprilično puno artikala i nikad, ali baš nikad, nije bilo nikakvih problema od strane Future. Svaki artikl je isporučen isti dan po narudžbi (čak i ako je u pitanju bilo 5-6 računala koja je trebalo složiti i testirati), ako je i bila neka reklamacija zbog neispravne robe, to je bilo riješeno praktički isti ili drugi dan, što mi nijedan drugi shop nikada nije omogućio (mislim da je Futura jedini takav shop u Hr). Također, zagy se ekspresno javlja na mail/telefon/skype kad god ga zatrebam i uvijek ima neko rješenje iz rukava. Nikad nisam s tim shopom imao nikakvih problema, užitak je poslovati s njima.
Nemam niti jedne jedine zamjerke na shop niti na čovjeka, zbilja preporučam svima da tamo uzimaju jer za uložen novac dobivam odličan paket usluga koji neću dobiti nigdje drugdje u Hr, a pomoći će jednom poštenom dečku da uspije u Hr privredi, koji valjda piša krv od jutra do mraka da nama kupcima bude bolje.