2
ivwan19:
okolo 11,15h smo na tunelu
ledene iglice po maXimiru?
EDIT: elem, kuhanje danas NN: kad smo krenuli beše okolo -5 do -4 stepena i već smo videli sa se vedri lagano, kad ono kad je udarilo Suuunce kod prvih klupica, ide dio robe dole...kad bukvalno počinje teći sa mene znoj (dobro jeste da sam buco, ama)...gore smo došli do nekih +4 stepena, ali beše vetra pa smo se skupili ko pilići u hiži uz pećku...došli smo za oko 1h+10min, bez stajanja...nije nam se htelo jer beše vruće

...u Lugarnici nam se pridružili Marley (Saša sa cEndurom) i Night_rider, malko ispipali bicikle i hajmo kombinaciju, s tim da smo 52 produžili ravno na onom zavoju koji inače vozimo udesno prema stepenicama i na tom delu do dolje dok se ne spoji na 57 ima 2-3 nošenja preko stabala, nešto smo i mi počistili, znači preskočili smo čuskov drop, ali smo uvežbali 2 na onoj singlici, tj. ja sam moro da se vraćam jer sam na noge obišo oba jer je bilo drvo pre njiha. Išlo je k'o 'alva. Kontra nagib i korjenje je škakljivo, jer je sklisko...dalje standard sve do kanala, a onda smo Marley i ja okrenuli za znakom 57 Gračani nalevo u šumu, a poludesno se nastavlja po onim širokim kanalima pa se opet spajamo na singlici na 55 ici. Ovaj dio nisam vozio i ima svašta da se doživi, em je uzak kanal, em okolo ili korjenje ili kamenčuge a i lišće...zanjimljivo-pogotovo što je sklisko.
0 killed today, ponovilo se. Blata ima sve više...
Magla u gogglama: neki dan mi Corus reče kako bi valjalo utrljat koju kap čarlija iznutra krpicom i to pomaže. U nedelju mi se maglilo, a danas za 95 % bolje, nakon što sam to napravio. Znači, radi