Citiraj:
Autor Bullet1
Seminar je bio dodjeljen i tema nije direktno OGL nego koliki je napredak u tehnologiji (hw) koja koristi OGL. OGL ce biti samo dio seminara popracen primjerom koji daje neki konacan rezultat. Znam da si osoba koja ide u krajnost i koja rijetko kad nece popljuvat nekoga na ovom forumu ali i koja je nacitana pa sam te iz tog razloga ocekivao na ovoj temi (i to bas s takvim stavom) ali znas nekad i pomoc pa mozes rec i sto bi po tvome trebalo pisati u nekom "nebitnom" seminaru odnosno koliko bi truda u isti trebalo uloziti dok sa strane imas jos 2-3 vaznija projekta?
|
Ne idem ja u krajnost nego se ovdje cesto nalazi ekipa koja se ne pomakne s mjesta, tako da mojih 22 centimetara (xexe) izgleda kao "krajnost", jebote...
Mislim da si ti malo omasio ceo futbal - ti ces nesto benČmarkat, a de facto zelis testirati DX7, DX9 i DX11 graficku karticu (karikiram, ali sam tako dobio dojam po tvojem pisanju)? To uopce nema nikakvog smisla i nikakav benchmark ti nece nesto pametno dati.
Zato po meni imas alternativu - ili ces pisati o funkcijskom napretku OGL-a (kako i sto se razvijalo i mijenjalo kroz 1.x, 2.x, 3.x i 4.x iteracije), sto je po meni nesto teze jer zadire u puno teorije koja bi trebala biti popracena velikom praksom (kada bi samo krenuo secirati nekakav Wildcat VP ili slican chip i njegovu arhitekturu u odnosu na OGL dobio bi svasta nesto dovoljno i za doktorat, a ne za seminar), ili ces vidjeti s kojim grafickima raspolazes, provjeriti minimalnu OGL kompatibilnost i zakucati par poligona, linija ili neceg u tom stilu kroz tri i pol petlje pa vidjeti "napredak" i srociti par stranica suvislog seminara.
To sto ti imas 2-3 projekta sa strane je iskljucivo tvoj problem, stvarno.
Ili jednostavno ne kompliciraj, prepisi clanak s Wikipedije kao cijeli posten hrvatski akademski svijet i Bog da ti grijehe prosti.