Danas mi je na 20ki, malo iza Hunjke puknuo mjenjac X7, zdurao je on kod mene gadnu torturu, pa mu je valjda bilo dosta danas

.
Da je za bacit u smece i zamijeniti sam znao i sam, al' da ce me ovako iznenadit - to nisam ocekivao.
Eh, sad,
ako netko ima zadnji mjenjac za 9 brz. sisteme viska/rezervi/krami negdje na nekoj hrpici s dijelovima nek mi se slobodno javi.
Nesto
jeftino a da radi (mislim da mi pase i 8brz. mjenjac na 9brz. shifter - to bi trebalo delat) - moze SRAM a bome i Shimano, takodjer ako je netko voljan moze i posudba mjenjaca na jedno mjesec dana (imam dogovor s Micom da otkupim njegov mjenjac+shifter kad on sebi nabavi 10brz.). Znaci treba mi nesto za prvu ruku da se skrpam na jedno mjesec dana da se imam s cime voziti.
I tak...

Inace nas desetak danas odvozilo 20-Strmopec, 20ka je za zaobici kao sto je Irvin vec rekao, bas steta. Samo na jednom mjestu u gornjem dijelu taman kad krene nizbrdo ima fakat gro srusenih stabala, a kasnije nista.
Citiraj:
Autor De5tr0yer
Ima netko pulleye za SRAM? Zadnjih par vožnji mi nije bilo jasno kako mi škripi stalno lanac, nauljim ga i opet kadli ono se kotačić potrošio.
.
|
Kao sto vidis po tekstu iznad, imam ja sad dva viska

, jedan je u banani, izvozen/potrosen i zvrndav, ali nije da se sad cuje kao ovaj tvoj - to je donji, ovaj gornji bi trebao biti OK.