Tema: Automobili
View Single Post
Staro 14.12.2013., 19:42   #8935
Juan
Premium

Juan's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Kolko ja vidim okolo po testovima svega 5 guma imaju dobra svojstva svugdje i dobivaju najvise ocjene.. 205/55 16
Alpin A4, Conti WC, Dunlop 4D, UG8 i Nokian D3. Sve drugo ima nesto losije ponasanje negdje i nije tolko "kompletno" ko ove. U svakom testu se tih 5 izmjenjuju na vrhu i dobivaju navise ocjene. Save su recimo niza srednja klasa i uglavnom prolaze i nisu medu gumama koji nisu za preporuku.

Glupo mi je pisati prošlogodišnje iskustvo, ali prošle godine sam vozio dunlop wintersport 4D i guma je isto proklizivala na masnoj cesti. A možda je UG8 puno bolja od 4D, ali opet vozio sam i UG7+ i kod te gume isto treba paziti na masnoj cesti.
Ne mogu si pojmit da se nimalo ne osjeti. OK, razumijem kad netko vozi oprezno, ali ja volim ispitati granice i onda voziti defenzivno.

Citiraj:
Autor Bono Pregled postova
Brzo se rijesi toga i nabavi si S3 da mozes s drugima kukati kako je ovo vani vrijeme zahtjevno i sklize se.
Sto se proizvodnje tice, svaka im cast, uvijek je lijepo cuti takve price.

Očito taj tvoj auto ne ide kako treba ako ne može zavrtit gume pri ubrzanjima na masnoj cesti.
Eto naveo si 180 KS po toni za svoj auto. Moj ima manje cijeli auto, nisam dijelio po toni ništa, al auto je teži od tone.

Zadnje izmijenjeno od: Juan. 14.12.2013. u 20:15.
Juan je offline   Reply With Quote