Tema: Automobili
View Single Post
Staro 13.12.2013., 22:04   #8902
Juan
Premium

Juan's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Burko Pregled postova
hello! my name is burko and i have something to confess........... .

nego, da, da i da. katastrofa se ponasaju, unazad ~dva tjedna stvarno pazim kako skrecem, kada cu kociti, moram laganije startati jer sve kontra rezultira klizanjem.

iako, jucer sam bio kod mehanicara koji mi prakticki od prvog dana servisira auto i on kaze da po ovakvoj cesti ti prakticki niti jedna guma nece previse pomoci. jednostavno je cesta masna/mokra/hladnjikava/bljutava i to je to, nema pomoci.

mislim ok, vjerujem da ima i boljih guma od save po ovakvim uvjetima, ali one su svejedno uzete za (barem ja tako gledam) da po snijegu odraduju posao, a ostatak zime - sluze koliko mogu.
Kakva je cesta sad u Sk nije mi ništa čudno jer je po kvartovima asfalt suh a u centru su sve ceste baš masne - black ice. Penjao sam se uz Novi most - u trećoj s poklopljenim gasom provrtio na 60 loveći semafor koji pušta samo 3 auta.
Ne vjerujem da su i druge gume osjetno bolje jer su ovo doslovno najgori uvjeti koji mogu biti, ali za save sam otprije informiran da su lošije na mokroj cesti. Prošle godine vozio wintersport i isto nisu bile sjajne u ovim uvjetima ali se ne sjećam da su bile ovoliko lagane za provrtit.
Juan je offline   Reply With Quote