Tema: Automobili
View Single Post
Staro 13.12.2013., 21:54   #8901
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Juan Pregled postova
Ovim putem bih pozdravio sve vlasnike save eskimo jer sam ove sezone i ja vlasnik istih, kad sam kupio sadašnji auto vlasnik je mjesec dana ranije stavio nove save s3, naravno iz interspara - baš za mene.
Gume su na masnoj cesti katastrofa, vjerujem da bi uspio prešaltati prvu/drugu/treću da vrti na mjestu na masnoj cesti sa isključenim esp.
hello! my name is burko and i have something to confess........... .

nego, da, da i da. katastrofa se ponasaju, unazad ~dva tjedna stvarno pazim kako skrecem, kada cu kociti, moram laganije startati jer sve kontra rezultira klizanjem.

iako, jucer sam bio kod mehanicara koji mi prakticki od prvog dana servisira auto i on kaze da po ovakvoj cesti ti prakticki niti jedna guma nece previse pomoci. jednostavno je cesta masna/mokra/hladnjikava/bljutava i to je to, nema pomoci.

mislim ok, vjerujem da ima i boljih guma od save po ovakvim uvjetima, ali one su svejedno uzete za (barem ja tako gledam) da po snijegu odraduju posao, a ostatak zime - sluze koliko mogu.

Burko je offline   Reply With Quote