Citiraj:
Autor c-shadow
Da, to i mene zanima, tu svi nešto kao znaju, a kad treba reći, šute. Ajde, istresite vreću da znamo gdje osigurati ili ne auto.
|
Pa opće je poznato da se Euroherc/Jadransko izbjegava pod svaku cijenu.....Em neplaćaju na vrijeme, em te sjebu di mogu......znam situacija di te neko pobere, ti ni kriv ni dužan a oni ustvrde da je krivica fifty fifty....
Iz svog osobnog iskustva znam (točnije ženinog), u vožnji se neki lik naslonio na ženin auto i nabacio šturu......žena je zapamtila rege i zvala murju...odmah su došli i napravili zapisnik....lik je naravno imao AO u Eurohercu i odbijali su isplatiti štetu jer kao nije dokazano da taj njihov osiguranik kriv..?!?!?!!?....mislim ono ne da nije kriv nego je i pobjego sa mjesta nesreće....ali ajde nakon više od pola godine natezanja su se ipak smilovali i isplatili lovu....da stvar bude bolja bila je ful mala cifra.....kaj bi bilo da je cifra bila veća....
Čak je i meni palo napamet da prvu godinu kad sam kupio auto uzemem euroherc i nakon toga sljedecu godinu odem od njih sa tim bonusom ali jednostavno se nisam na to mogao odlučiti...
Iako čujem da neki koji su dobili masne popuste, sljedece godine su im bili ukiniti....neznam da li je to istina