Tema: Automobili
View Single Post
Staro 10.12.2013., 15:01   #8810
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Juan Pregled postova
Neću se o tome raspravljati jer je to tvoj posao a ne moj.
Ali realna situacija je takva da kad ti jedan vlasnik kupuje nekoliko polica i ostavlja ti više novaca nego 50 vlasnika osobnih automobila da se tu vjerojatno može dogovarati, pa bilo to i na štetu osiguravajuće kuće. Veliki broj ljudi na tvom radnom mjestu i iznad tebe bi se trgalo da zadrži takvog kupca.
Fućkaš vlasnika osobnog vozila čija polica košta 1500 kuna i još se vlasnik cjenka za 200 kuna, ovdje se radi o šest znamenki kad se zbroji cijeli park.
A gle, ti meni sad pričaš neke fore, a ja ti kažem da nema tog Boga/direktora/vraga koji će mu zadržat BONUS NA POLICI ako se crveni u programu da je bonus skinut
O zadržavanju cijene, to je sasvim drugi par čarapa i ne treba mi nitko iznad mene, čitaj direktor, da skemijam istu cijenu bez obzira na to što je premijski stupanj za tri manji A hvala bogu, to ću napravit i običnom čovjeku kojem se to dogodi, a kamoli ne nekom većem partneru/klijentu.
A,btw, sedam kamiona, najjačih na tržištu, nema policu osiguranja, tj police u šesteroznamenkastoj cifri Ako ćemo već cjepidlačit. Osim ako frajer, tako 'moćan' ima police bez bonusa, što se prilično kosi s tim gore pristupom, 'otišao je u drugo osiguranje' jer su mu zamisli, postupili po zakonu sa njegovom policom